o nas

Naša zgodba...

Naša zgodba so dišave. Stremimo k poglabljanju povezav med dišavami in vedenjskim ravnanjem ljudi. Lumal d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z znanjem trženja in ustvarjanja dišav.

Vonj igra pomembno vlogo v našem življenju. Dišavo ni mogoče ujeti, jo držati v dlani, pa vendar je resnična in mogočna a hkrati minljiva v zraku. Prav zato nam je še bolj všeč. Vonj nas očara, združuje, navdihuje in bogati kakovost vsakodnevnih izkušenj.

Ne nudimo osvežilcev zraka

Z lastnimi raziskavami in razvojem ter strokovnimi sodelavci, kateri predstavljajo svetovni vrh v trženju vonja, smo razvili kakovostne izdelke in dišave ter ustvarili najboljše čutne izkušnje za naše stranke. Sodelujemo z največjimi svetovno znanimi proizvajalci difuzorjev, s parfumskimi hišami in proizvajalci eteričnih olj.

sveže

Dišeči poslovni model

Naš poslovni model je enkraten, saj zajema vsako možno uporabo dišave, ki si jo lahko zamislite.
Začne se z razumevanjem, kako uporabiti vonj v okviru trženja in ugotoviti učinke uporabe pravega vonja v določenem okolju. Upoštevamo filozofijo, načela, sporočila, ciljno skupino in opozorimo na ustrezne podatke in raziskave. Z vonjem načrtujemo oglaševalske akcije, ki pospešujejo prodajo določenega proizvoda, krepimo poslovna okolja, ustvarjamo nepozabne izkušnje, omogočamo, da postanete vidni, ter krepimo odnos med potrošniki in blagovno znamko. Poskrbimo, da dobite najboljše možne rezultate glede na proračun, ki ga imate na voljo.
zakaj lumal

Zakaj izbrati Lumal:

  • ŠIROKA PONUDBA DIŠAV IN DIFUZORJEV. Na voljo imamo več kot 3000 parfumskih in eteričnih olj ter najbolj napredne sisteme za odišavljanje. Razvijemo vsako dišavo glede na potrebe naročnika.
  • VARNOST, KAKOVOST IN CERTIFIKATI. Veliko nam pomenita varnost in kakovost, zato so vse naše dišave v skladu z IFRA standardi in VOC direktivo. Stremimo k ponudbi dišav, ki ne vsebujejo hlapnih organskih spojin.
  • PATENTIRANA TEHNOLOGIJA IN ZANESLJIVA TEHNIČNA PODPORA. Najnaprednejša tehnologija za razprševanje dišave ohranja njene značilnosti nespremenjene skozi celoten postopek odišavljanja. Razvejana mednarodna mreža nam omogoča hitro in učinkovito sodelovanje.
  • SKRBIMO ZA OKOLJE. Difuzorji za odišavljanje so narejeni iz trpežnega aluminija, ki je eden izmed najbolj pogostih recikliranih materialov. Steklenice in kartuše za dišave so izdelane iz PET in PP in so prav tako 100% razgradljive.

LUMAL SHOWROOM

Poslovni objekt Rezidenca

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana

Slovenija

T. +386 30 333 330

E. info@lumal.si

O PODJETJU

O nas
Kontaktne informacije
Pogoji poslovanja
Novice - Aktualno


POVEZAVE

Spletna trgovina
Mr & Mrs Fragrance
Lumal Group
Air Aroma

SVET ODIŠAVLJANJA

Ambientalno odišavljanje
Povečevanje prodaje z vonjem
Dišeči logo podjetja

SLEDITE NAM

facebook LumalFACEBOOK

pinterest LumalPINTEREST

instagram LumalINSTAGRAM