Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.lumal.si so v lasti podjetja Lumal d.o.o, in se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati ali kakorkoli drugače razmnoževati v komercialne ali druge namene. Z vstopom na spletno mesto www.lumal.si uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašajo ter, da jih njihove določbe zavezujejo.

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.lumal.si ter podstraneh so informativne narave. Na tem spletnem mestu dosegljivi podatki in informacije se lahko spremenijo kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje Lumal d.o.o., ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene www.lumal.si). Za morebitne napake se opravičujemo. Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Na določenih mestih spletnega mesta zbiramo nekatere podatke o uporabnikih, kot so ime, priimek, naslov, telefonska številka in e-naslov, vendar le v primeru, da uporabnik sam želi posredovati svoje podatke, z namenom pridobitve brezplačnih elektronskih novic, ter za zastavitev vprašanj o naši ponudbi. Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), zato jih nikoli ne tržimo, dajemo v najem, ali kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi.

Vsaka komunikacija preko elektronske pošte je zaupne narave in je namenjena izključno enemu ali več prejemnikom. Nepooblaščena uporaba, razkritje ali kopiranje tega sporočila je strogo prepovedano.

Uporaba piškotkov na spletnem mestu Lumal.si

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo, ko obiščete spletno stran. Pomembni so tako za delovanje same strani, kot za izboljšanja uporabniške izkušnje, saj nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran, in ki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Naša spletna stran uporablja sledeče piškotke:
Ime piškotka:
_ga
Čas poteka piškotka:
2 leti
Namen:
Google Analytics - statistika in analize obiska strani.
Onemogočenje piškotkov
Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate: Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

LUMAL SHOWROOM

Poslovni objekt Rezidenca

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana

Slovenija

T. +386 30 333 330

E. info@lumal.si

O PODJETJU

O nas
Kontaktne informacije
Pogoji poslovanja
Novice - Aktualno


POVEZAVE

Spletna trgovina
Mr & Mrs Fragrance
Lumal Group
Air Aroma

SVET ODIŠAVLJANJA

Ambientalno odišavljanje
Povečevanje prodaje z vonjem
Dišeči logo podjetja

SLEDITE NAM

facebook LumalFACEBOOK

pinterest LumalPINTEREST

instagram LumalINSTAGRAM