celostne rešitve, svetovanje, projektna zasnova, strategija vključevanje dišave, namestitev, programiranje, vzdrževanje, podpora sistemov

Lumal > Storitve

Ambientalno odišavljanje

Pospeševanje prodaje z dišavo

Odišavljanje dogodkov

''Scentbranding''

Pridobivanje dišav

Dišeči tisk

Najem odišavljanja

Storitve

Svetovanje

Nudimo svetovanje pri izbiri dišav, pomagamo najti namen odišavljanja, priporočamo difuzorje, pripravimo načrt odišavljanja in namestimo sisteme. Ne pozabimo na malenkosti, kjer je vaša dišava lahko prisotna; naj bo to tisk (na primer vizitk) ali potrošni material (na primer hotelsko milo).

Projektno vodenje

Velik del našega dela zahteva projektno vodenje. Bogate izkušnje, znanja in razumevanje industrije odišavljanja ter zlasti zagotavljanje, da so vsi sistemi in programska oprema funkcionalni v realni situaciji, so naša vrlina.

Namestitev in programiranje

Naša programska oprema in tehnologi so brez konkurence, saj zagotavljamo najvišjo raven rešitev in tehničnega svetovanja. Zanesljiv in učinkovit servis je razviden iz zadovoljstva naših strank, ki delujejo z najbolj kakovostnimi izdelki in storitvami na svetovnem trgu.

Vzdrževanje, podpora in usposabljanje

Izkušnje in oskrba strank so ključnega pomena za najzahtevnejše stranke. Ker se uredbe in direktive za varno uporabo dišav nenehno spreminjajo, se udeležujemo seminarjev in izobraževanj o aroma marketingu. Le tako lahko seznanimo naše stranke z varnimi proizvodi, ki jih ponujamo.

LUMAL SHOWROOM

Poslovni objekt Rezidenca

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana

Slovenija

T. +386 30 333 330

E. info@lumal.si

O PODJETJU

O nas
Kontaktne informacije
Pogoji poslovanja
Novice - Aktualno


POVEZAVE

Spletna trgovina
Mr & Mrs Fragrance
Lumal Group
Air Aroma

SVET ODIŠAVLJANJA

Ambientalno odišavljanje
Povečevanje prodaje z vonjem
Dišeči logo podjetja

SLEDITE NAM

facebook LumalFACEBOOK

pinterest LumalPINTEREST

instagram LumalINSTAGRAM