Scent branding

Lumal > Storitve > ''Scentbranding''

»Scent branding«

Trženje vonja blagovne znamke je veliko več kot le difuzija prijetnega vonja v prostoru. To je umetnost, ki se združuje z identiteto blagovne znamke s tržnim sporočilom in ciljnimi potrošniki. Ustvarimo vašo lastno dišavo ali pa uskladimo že obstoječo dišavo kot izključno vašo dišavo.

Kako lahko dišava vpliva na vaš posel? Omogoča večjo prepoznavnost blagovne znamke, zvestobo in povečanje prodaje, ustvarja prijetno okolje in pozitivne izkušnje, krepi vašo delovno uspešnost, razlikuje vaš posel od konkurence in dodaja vrednost blagovni znamki.

VVse prednosti uporabe dišave so danes priznane po vsem svetu, kar potrjujejo številne študije, izvedene od priznanih inštitutov. »Scentbranding« uporablja vse večje število znanih blagovnih znamk in najuspešnejših svetovnih podjetij iz različnih panog. Med najbolj znanimi so Dunhill, IHG, Hilton Worldwide, hoteli Langham, Toyota, hoteli Sofitel, V Club, Carnival Cruises, Max Mara, ...

trgovina, Benetton

ŠTUDIJA PRIMERA:
Začetek odišavljanja trgovin Benetton je bil v Torinu v Italiji. Trgovine so odišavljanje s kakovostno parfumsko dišavo, narejeno po naročilu. Z vodstvom podjetja Benetton Group je bil pripravljen načrt oblikovanja dveh različnih dišav na leto. Ker so trgovine z dišavo dobile dušo in življenje, danes lahko zaznate dišavo že skoraj v vseh trgovinah Benetton Megastore v Italiji, Franciji, Španiji, ZDA, ...).

LUMAL SHOWROOM

Poslovni objekt Rezidenca

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana

Slovenija

T. +386 30 333 330

E. info@lumal.si

O PODJETJU

O nas
Kontaktne informacije
Pogoji poslovanja
Novice - Aktualno


POVEZAVE

Spletna trgovina
Mr & Mrs Fragrance
Lumal Group
Air Aroma

SVET ODIŠAVLJANJA

Ambientalno odišavljanje
Povečevanje prodaje z vonjem
Dišeči logo podjetja

SLEDITE NAM

facebook LumalFACEBOOK

pinterest LumalPINTEREST

instagram LumalINSTAGRAM