Dišeči tisk

Lumal > Storitve > Dišeči tisk

Dišeči tisk

Dišava je več-čutni medij, ki neposredno povezuje vonj s čustvi, spominom in izkušnjami. Tisk dišave je veliko več kot le apliciranje dišave na papir. Mikrokapsulizacija dišečega olja za tiskano oglaševanje je ena naših posebnosti, pri kateri vemo, da se bo sama prodajala.

Prednosti odišavljenih tiskovin in oglaševanja z vonjem:

dišeči tisk
  • Prebujanje čutov ustvarja močne spodbude za nakup. Dišeča sporočila imajo dokazano pozitiven učinek na vedenje kupca in precejšnjo povečanje prodaje (znanstveno dokazano s študijo o vonju na Univerzi v St. Gallenu).
  • Oglaševanje z vonjem na prodajnem mestu zagotavlja takojšnje sodelovanja čutil in vpliva na nakupno odločitev, saj spodbuja sodelovanje med stranko in izdelkom.
  • Spominski dejavnik, ki prebudi čustva oziroma čustvene odzive, ki si jih zapomnimo za daljši čas.
  • Tiskani oglaševalski medij je veliko bolj učinkovit z dodanimi dišavami. Dišeče akcije oglasov so privlačne in kupcem omogočajo izkušnjo z izdelkom.

Mikrokapsulizacija

Mikrokapsulizacija dišave je proces, pri katerem so kapljice ujete v prevleko, ki omogoča njihovo uporabo pri apliciranju dišav na različne materiale.

Uporablja se lahko na promocijskih izdelkih, izdelkih za vzorčenje oziroma na raznolikih materialih, kot so papir, karton, plastika, PVC, bombaž, akril in drugih.

Tehnologije tiska:

Izbirate lahko med različnimi tehnologijami tiska in sproščanja dišave:

  1. Aktivno sproščanje vonja omogoča odišavljanje brez potrebe po aktivaciji ali dotiku. Tiskovina je prevlečena z lakom, ki je odišavljen ali pa prepojen z dišavo.
  2. Pasivno sproščanje vonja zahteva aktivacijo z dotikom. Tiskovina je prevlečena z dišečo emulzijo. Starejšo tehnologijo »podrgni in vonjaj« je nadomestila nova »dotakni se in vonjaj«.

LUMAL SHOWROOM

Poslovni objekt Rezidenca

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana

Slovenija

T. +386 30 333 330

E. info@lumal.si

O PODJETJU

O nas
Kontaktne informacije
Pogoji poslovanja
Novice - Aktualno


POVEZAVE

Spletna trgovina
Mr & Mrs Fragrance
Lumal Group
Air Aroma

SVET ODIŠAVLJANJA

Ambientalno odišavljanje
Povečevanje prodaje z vonjem
Dišeči logo podjetja

SLEDITE NAM

facebook LumalFACEBOOK

pinterest LumalPINTEREST

instagram LumalINSTAGRAM