potovanja, turizem, pohodništvo, morje, dopust, počitnice

Lumal > Storitve > Ambientalno odišavljanje > Turizem

Aroma marketing in turizem

Prostori agencij, ladje križarke, trgovine s spominki... Uporabite dišave v turistični panogi, da bo vzdušje sproščeno, dobrovoljno in pozitivno naravnano.

    Zakaj odišavljati?

  • Ob vonju kokosa, sveže pokošene trave, deževnega gozda, pina colade ... stranke že na vhodu razmišljajo o sanjskih destinacijah.
  • Medtem ko stranke čakajo, da so postrežene, dišave dodajo občutek, da ta čas le ni bil tako dolg. Kupci so sproščeni in potrpežljivi.
  • Dišave odstranjujejo neprijetne vonjave (telesni vonj, vonj toaletnih prostorov ...).
  • Tudi na ladjah križarkah je tako, kot so dekor, razsvetljava in ambient, pomembno tudi odišavljanje z aromami. Zdaj se lahko vonj učinkovito uporablja na vseh javnih površinah, salonih, prostorih za sestanke in dogodkih. Ustvarite edinstveno, nepozabno izkušnjo ter očarljivost za goste.
  • S sistemi za odišavljanje se znebite stekleničk v spreju in prihranite na porabi arom.
  • Še nekaj zanimivih dišav, ki vzbujajo spomine: ocean, sončni vzhod, waffle, kava, otroški puder, jabolčni zavitek, čokolada ...
ladje križarke

ČLANEK: Turistične agencije uporabljajo dišave za prodajo potovanj.
Zaradi recesije potovalni agenti uporabljajo eksotične dišave, da bi potnike spomnili na posebne trenutke, ki so jih doživeli na počitnicah in jih spodbudili k rezervacijam novih. Nasadi pomaranč prikličejo v spomin Sredozemlje, sveže pokošena trava igrišča za golf, pina colada romantične in zabavne kraje, svež morski vonj pa križarjenja. Potovalni agent Fred Olson je dal kokosovo olje v sedeže in tako promoviral karibske počitnice. Agencija Thomson uporablja kokosovo sončno kremo za prodajo aranžmajev na Karibih. Prva odločitev pa je vonj po sladoledu, ki privablja družine. Tudi Travelodge je uporabil vonj za sproščanje v svojih posteljnih prevlekah.
Vir:MailOnline Vir:MailOnline

LUMAL SHOWROOM

Poslovni objekt Rezidenca

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana

Slovenija

T. +386 30 333 330

E. info@lumal.si

O PODJETJU

O nas
Kontaktne informacije
Pogoji poslovanja
Novice - Aktualno


POVEZAVE

Spletna trgovina
Mr & Mrs Fragrance
Lumal Group
Air Aroma

SVET ODIŠAVLJANJA

Ambientalno odišavljanje
Povečevanje prodaje z vonjem
Dišeči logo podjetja

SLEDITE NAM

facebook LumalFACEBOOK

pinterest LumalPINTEREST

instagram LumalINSTAGRAM