Bolnišnice,Zdravstveni-domovi,Klinike,Negovalni-domovi,Medicinski-centri,Reševalne-službe,Lekarne,Laboratoriji,Zobna-ordinacija,Zdravilišča

Lumal > Storitve > Ambientalno odišavljanje > Zdravstvo

Zdravstvena dejavnost

Prava dišava v preddverjih, recepcijah, čakalnicah ali veži bolnišnic, domov za ostarele, ordinacij, ambulant, klinik, lekarn, zdravilišč, laboratorijev, zdravstvenih domov in drugih medicinskih centrov, je prava rešitev za pozitivno dojemanje okolja.

Za mnoge ljudi je vonj sanitarnega materiala, zdravil in stresa, spomin na boleče izkušnje. Kot sta pomirjajoče barve in zvok uporabljena za sproščanje, tudi prijeten vonj dela čudeže, ustvarja ozračje zaupanja in sproščenosti. Odpravljanje neprijetnih vonjav, ambientalno odišavljanje in aromaterapija zagotavljajo svež in čist zrak, ki vpliva na izkušnje bolnikov, njihovih družin in zaposlenega zdravstvenega osebja.

Vonjave citrusov so poživljajoče in pomagajo olajšati tesnobo. Sproščujoče dišave vanilje in sivke so primerne za pomiritev gostov pred operacijo, zobozdravstvenim posegom, odvzemom krvi ipd.

    Primeri uporabe:

  • Uporaba vanilje v prostorih MRI zmanjšuje klavstrofobijo in napetost. V bolnišnici na Floridi so opazili zmanjšanje stresa bolnikov.
  • Avstralska univerza uporablja vonjave v pomoč pri metodah zdravljenja možganskih bolezni, vključno z obsesivno-kompulzivno motnjo (University of Melbourne, 2006).
  • Tudi na Japonskem so izvedli raziskave vpliva uporabe eteričnih olj na zdravljenje Alzheimerjeve bolezni (Miyazawa, 2006 in Constituent Terpenoids).
  • Prve ugotovitve raziskave iz univerze Tohoku Fukushi kažejo, da se je povišana telesna temperature pri starejših ljudeh znižala po dveh letih neprekinjene uporabe eteričnih olj.
lekarne
čakalnica, sprejemnica, zdravstvo
zobozdravnik, ordinacija

LUMAL SHOWROOM

Poslovni objekt Rezidenca

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana

Slovenija

T. +386 30 333 330

E. info@lumal.si

O PODJETJU

O nas
Kontaktne informacije
Pogoji poslovanja
Novice - Aktualno


POVEZAVE

Spletna trgovina
Mr & Mrs Fragrance
Lumal Group
Air Aroma

SVET ODIŠAVLJANJA

Ambientalno odišavljanje
Povečevanje prodaje z vonjem
Dišeči logo podjetja

SLEDITE NAM

facebook LumalFACEBOOK

pinterest LumalPINTEREST

instagram LumalINSTAGRAM