O NAS DIŠAVE SISTEMI ŠTUDIJE PRIMEROV KONTAKT

NAŠE POSLANSTVO

Že od leta 2006 našo zgodbo spremljajo dišave. Skozi potovanja smo odkrili, da moramo ustvariti nekaj več kot osvežilce zraka. Leta 2011 smo ustvarili lastno blagovno znamko Lumal. Skupaj z svetovnimi parfumerji, lastnimi raziskavami dišav, razvojem strokovnih rešitev in produktov ter inovativnih sistemov in programov predstavljamo svetovni vrh v trženju vonja. Danes ustvarjamo najboljše čutne izkušnje za naše stranke.

Naše delo temelji na razumevanju, kako uporabiti vonj v okviru trženja in ugotoviti učinke uporabe pravega vonja v določenem okolju. Upoštevamo filozofijo, načela, sporočila, ciljno skupino stranke in jih opozorimo na ustrezne podatke in raziskave. Z vonjem načrtujemo oglaševalske akcije, ki pospešujejo prodajo določenega proizvoda, krepimo poslovna okolja, ustvarjamo nepozabne izkušnje, omogočamo, da postanete vidni.

Široka ponudba dišav,
varnost, kakovost,
zanesljivost

Pri ustvarjanju dišav izbiramo najboljše surovine, katere so izdelane v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi IFRE in ostalimi predpisi. Preučujemo nove trende in zapovedi uporabe znamčenja z uporabo dišave. Ker razvijamo sisteme, naše tehnološke rešitve ne potrebujejo nenehnega tehničnega vzdrževanja.

PORTFELIJ NAŠIH STRANK