O NAS DIŠAVE SISTEMI ŠTUDIJE PRIMEROV KONTAKT

TEHNOLOGIJA

Pohvalimo se lahko z lastno patentirano tehnologijo. Z nenehnim vlaganjem v razvoj zagotavljamo najvišjo raven učinkovitosti, varnosti in kakovosti sistemov. Ti nam omogočajo ohranitev celovistosti dišave skozi celoten postopek odišavljanja.

RAZUMEVANJE AMBIENTA

Natančen pregled prostora in poglobljeno razumevanje pretoka zraka, sta ključnega pomena, da za posamezni prostor predvidimo najustreznejši sistem naše tehnologije. Naše tehnično znanje nam omogoča, da glede na izbrano dišavo, na vizualizacijo vašega prostora, pretoka zraka in izbran sistem ustvarimo popolno odišavljanje.

SKRBIMO ZA OKOLJE

Stremimo k varnosti, kakovosti in zanesljivosti. Difuzorji za odišavljanje so narejeni iz trpežnega aluminija, ki je eden izmed najpogosteje recikliranih materialov.

MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE

Ko je projekt odišavljanja zaključen poskrbimo za logistiko in namestitev projekta, kjer pod budnim očesom spremljamo stranko. Ko dosežemo idealne nastavitve nadalje deluje popolnoma avtomatiziran sistem. Vse kar moramo še storiti je redno vzdrževanje in polnjenje dišave.

AVTOMATIZIRANI SISTEMI

Z najboljšimi IT programerji smo razvili programsko opremo, ki ima vpeljane vse pomembne parametre, ki ponujajo luksuz pri uporabi dišave. 24 ur na dan spremljamo dišave in delovanje naprave po vsem svetu. Le en klik nas loči, da spremenimo nastavitve, časovne intervale in intenziteto.